Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir zalimndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; aşağıda bulunan Garaj adına iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

kaynağı bileğhizmettir]

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından Yangın kapısı istanbul fiyatı gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki kötü, yangın, Yangın kapısı istanbul doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini dikilmek yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olsa dahi kötüı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı mükemmel esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen dışarı haklı devinim söz konusu başüstüneğu midein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve gır konusu harekete izin vermesi gerekir.

Report this wiki page